Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek
Akerstraat-Noord 150
6431 HR Hoensbroek
Bel ons op: 455219598
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

Welke hypotheken verzorgt Holtus Assuranti√´n Financieel Advies BV in Hoensbroek?

Vandaag de dag zijn er talloze verschillende hypotheken, maar welke zijn er nu eigenlijk? De hypotheken zijn onderverdeeld in een aantal hypotheekvormen. Hier kijkt Holtus Assuranti√´n Financieel Advies BV in Hoensbroek ook goed naar, want alleen zo krijg jij een hypotheek op maat. De hypotheekvormen die er zijn, zien er als volgt uit. Je kunt kiezen voor een annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en een aflossingsvrije hypotheek. Alle vormen hebben zo hun eigen voor en nadelen, maar deze hebben we natuurlijk voor je op rijtje gezet zodat jij al een beetje weet wat je zoal kunt verwachten.

Wat is een annuïteitenhypotheek?

Bij een annuïteitenhypotheek wordt de netto maandlast steeds een klein beetje meer. De bruto maandlast blijft wel gelijk aan de periode dat de rente vast staat. Het voordeel van deze hypotheekvorm bij Holtus Assuranti√´n Financieel Advies BV in Hoensbroek is, dat je zeker in het begin van de hypotheek een lagere maandlast hebt mede dankzij de hypotheekrente aftrek. De hypotheek heeft een einddatum, wat wil zeggen dat je hypotheek zeker weten afgelost is op de afgesproken datum.

Wat is een lineaire hypotheek?

Bij Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek sluit je een lineaire hypotheek af als je het niet erg vindt in het begin iets meer te betalen. Wanneer je wat verder in de tijd komt met het betalen van je hypotheek bij Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek wordt de maandlast namelijk steeds een stukje lager. Dat wil zeggen dat je maandelijks steeds iets minder gaat betalen, maar je lost ook nog eens sneller in. Bij de lineaire hypotheek weet jij ook zeker dat de hypotheek afgelost is op de datum die jullie samen op papier gezet hebben.

Hoe zit het met de aflossingsvrije hypotheek? Holtus Assurantiën  Financieel Advies BV in Hoensbroek

Hoe zit het met de aflossingsvrije hypotheek?

Sluit jij een aflossingsvrij hypotheek af bij Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek dan weet jij zeker dat je te maken hebt met een lage maandlast. Het aflossen van de hypotheek kan tussentijds, maar ook pas bij de verkoop van een woning. Je betaalt eigenlijk alleen rente, maar geen aflossing. Een mooi voordeel van de aflossingsvrije hypotheek bij Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek is dat je geen verplichting hebt om af te lossen gedurende de gehele looptijd. Wel zit er ook een klein nadeel aan vast, want de hypotheekrenteaftrek is bij deze hypotheekvorm vaak niet mogelijk.

Alles over Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek

Als je een eigen huis wilt gaan kopen dan ben je natuurlijk op zoek naar een hypotheek in Hoensbroek omdat je de beste hypotheek wilt. Hypotheken zijn er in allerlei soorten, maar bij  Holtus Assuranti√´n Financieel Advies BV in Hoensbroek kun je het beste terecht voor een goede hypotheek. Overleg vooraf goed wat je wensen zijn en wat je verwacht van de maandlasten die daarbij komen kijken, omdat je niet achteraf voor vreemde verrassingen wilt komen te staan. Welke hypotheek past bij jou en hoe hoog moet de hypotheek gaan worden? Vandaag de dag kan niet alles en zul je alles goed op elkaar moeten afstemmen, zodat jij weet wat jij van de hypotheekverstrekkers in Hoensbroek kunt verwachten. Wist je dat er wel honderden verschillende hypotheken zijn?

Wat is een hypotheekverstrekker?

Een hypotheekverstrekker is een bedrijf die zorgt draagt voor het verstrekken van een hypothecaire lening. Let wel goed op, want dit zijn enkel partijen die dit ook daadwerkelijk mogen doen. Denk, maar eens aan Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek. Ze zijn in staat je een goede hypotheek op maat aan te bieden, maar hebben ook nog eens jarenlange ervaring. We horen allemaal wel meer gekke kreten als het gaat om hypotheken, want wat betekent een hypotheekgever eigenlijk?

Een hypotheekgever, wat is dat?

Een hypotheeknemer is bijvoorbeeld Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek, maar deze geeft geld aan een hypotheekgever. Een hypotheekgever kan een koper van een huis of ander pand zijn. Er is echter wel iets waar je goed op dient te letten, want in dit geval is het wel de bedoeling dat de hypotheeknemer de eerste recht op de verkoop van een pand heeft. Als alles rond is tussen de hypotheekgever en de hypotheeknemer dan wordt de hypotheeknemer de hypotheekhouder. Je zou in dit geval dus kunnen zeggen dat een pand of huis als onderpand dient voor de hypotheek daadwerkelijk verstrekt zal gaan worden.

Alles over Holtus Assurantiën  Financieel Advies BV in Hoensbroek

Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek aan het werk

Als jij met Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek in gesprek gegaan bent, zullen ze voor je aan de slag gaan. Natuurlijk hebben jullie samen al doorgenomen welke hypotheekvorm het beste aansluit bij je wensen, maar er moet natuurlijk wel werkt verricht worden om tot de beste hypotheek te komen. Terwijl jij gewoon lekker aan het werk bent of op je vrije dag aan de koffie zit thuis, kun jij zomaar een telefoontje verwachten. De offerte is gemaakt en er is een hypotheekverstrekker die jou de hypothecaire lening wilt vertrekken. Samen met Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek lees je alles door en kijk je of er nog meer uit te halen is, of dat dit echt het beste aanbod is. Ben jij helemaal akkoord, heb jij alles goed doorgenomen en zijn er geen vragen meer? Dan kan de handtekening gezet worden, zodat jouw droom voor het kopen van een huis of pand wordt verwezenlijkt.

Hoe zit het met de voorwaarden

Iedere hypotheekvorm die Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek te bieden heeft, zitten natuurlijk voorwaarden aan. Zo heb je in de meeste gevallen te maken met basisvoorwaarden, deze gelden voor bijna alle hypotheken. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld rentevaste periodes, deze stem je samen met Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek af. Let wel goed op dat de rente vast staat in de offerte en deze daar niet van afwijkt op het moment dat deze een maand later flink gezakt is. Let ook goed op dat je de hypotheek dient opgenomen te hebben binnen een bepaald termijn.

Zijn er nog andere voorwaarden mogelijk?

In veel gevallen kun je nog profiteren van een aantal plus voorwaarden, hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de flexibiliteit. Met de extra voorwaarden bij Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek kun je profiteren van zowel rentevaste periodes, maar ook van variabele rentes. Een mooi bijkomend voordeel kan zijn dat de rente een stukje lager is bij de verstrekking van de hypotheek dan, toen je een offerte hebt laten maken. De termijn om je hypothecaire lening op te nemen zal enigszins ruimer zijn. Wist je dat er zelfs rentemiddeling mogelijk is bij Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek?

Help, er zijn nog vragen aan Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek

Heb je onverhoopt toch nog vragen gekregen of zijn er zaken die je niet duidelijk zijn? Dan kun je Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek altijd contacteren om op al je vragen een antwoord te krijgen. Ze zijn er namelijk niet voor niets en ze staan altijd voor hun klanten klaar. Dat is precies wat jij van Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek mag verwachten. Heb jij al een huis op het oog of ben je nog een beetje aan het rondkijken? Misschien is het verstandig om eerst globaal een berekening te laten maken van wat je zou kunnen opnemen. Zo weet jij ongeveer naar welke huizen en of panden jij kunt kijken op de huizenmarkt, want deze is best behoorlijk. Let goed op niet alle huizen zullen binnen het budget passen, waardoor er teleurstelling zou kunnen ontstaan. Dat is precies de reden om je vooraf goed voor te laten lichten bij Holtus Assurantiën Financieel Advies BV in Hoensbroek.

Neem contact op met Holtus Assurantiën Financieel Advies BV via de telefoon op: 455219598. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Holtus Assurantiën Financieel Advies BV op: Akerstraat-Noord 150 6431 HR in Hoensbroek.

Van den Berg Financieel Adviseurs BV in Utrecht Previous post Hypotheek Visie Centrale BV in Best
Van den Berg Financieel Adviseurs BV in Utrecht Next post Softcrow Trusted Electronic Services BV in Amsterdam