Dimension Plus in Groningen
Steentilstraat 14
9711 GM Groningen
Bel ons op: 503129818
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

Creditcardmaatschappij Dimension Plus in Groningen, wat kan die voor jou betekenen?

Als jij een hypotheek gaat aanvragen wil je natuurlijk wel weten wat de Creditmaatschappij in Groningen voor jou kan betekenen. Wat heeft een creditcardmaatschappij voor invloed op de hypotheek en wat kun je verwachten als je een creditcard hebt. Vragen die vele mensen bezig houden bij het afsluiten van een hypotheek, ga naar Dimension Plus in Groningen voor een goed gesprek op maat en jij zult precies weten wat jij kunt verwachten. Een creditcard van een creditcardmaatschappij kan namelijk invloed hebben op de hypotheek, maar hoe zit dat nu eigenlijk allemaal in elkaar?

Wat voor invloed heeft de creditcard op de hypotheek?

Als je in het bezit bent van een creditcard, zal men kijken naar de maandelijkse uitgaven van de creditcard. Deze heeft namelijk invloed op de hypotheek, omdat deze geregistreerd zal zijn. Dit laatste wil zeggen dat deze zichtbaar is bij iedere bank. Weet jij niet hoe je ervoor staat dan kun jij dit mee nemen naar Dimension Plus in Groningen en dit voorleggen, zodat je precies weet hoe jouw registratie is. Let wel goed op, want er is een situatie waarbij de creditcard geen invloed heeft op de hypotheek. Dit geldt alleen als de kredietfaciliteit uit staat en je maandelijks alles op de creditcard terugbetaald. Als dit laatste gebeurt hoef je niet bang te zijn voor enige invloed op de hypotheek.

Creditcardmaatschappij Dimension Plus in Groningen, wat kan die voor jou betekenen?

Wat kunnen de gevolgen zijn van een creditcard?

Je wilt natuurlijk alles goed duidelijk hebben al voor je een hypotheek gaat aanvragen bij Dimension Plus in Groningen. Er zijn een aantal mogelijkheden, waarbij je wel gevolgen kunt ervaren bij de aanvraag van een hypotheek. Stel je eens voor dat je een kredietfaciliteit hebt aanstaan en deze betaal je maandelijks netjes, dan heeft dit wel invloed op de hoogte van je hypotheek. Dit geldt trouwens ook voor andere openstaande leningen, studieschulden en zelfs alimentatie kan invloed hebben. Alle genoemde zaken die gevolgen kunnen hebben op de hypotheek hebben te maken met een maandelijks terugkerende kostenpost. Dit wil zeggen dat je minder geld te besteden hebt, dan je aanvankelijk gedacht had waardoor een hypothecaire lening lager uit zou kunnen pakken.

Een voorbeeld die van invloed kan zijn bij Dimension Plus in Groningen

Om goed duidelijk te krijgen hoe jouw situatie is, kun je bij Dimension Plus in Groningen een berekening laten maken. Als je gebruik maakt van een gespreid betalen faciliteit kan dit enkele duizenden euro’s schelen op de hypotheek opname. Stel je voor dat iemand een creditcard heeft bij een creditmaatschappij en daar een bedrag open heeft staan van 2500 euro met een gespreid betalen functie aan. Dan wordt deze doorgerekend tot aan een bepaald maandbedrag, maar dit maandbedrag wordt dan in mindering gebracht op de maximale hypotheeklast. Dit wordt dan zo doorgerekend tot dat daar een bedrag uitkomt dat alles bepalend is voor de hoogte van jouw hypotheek. Laat dit goed uitrekenen door Dimension Plus in Groningen, omdat je er zo achter komt wat het beste is in jouw situatie.

Wat kun je zelf doen als je een creditcard hebt?

Als jij een berekening hebt laten maken door Dimension Plus in Groningen, dan kun je twee dingen doen. Je kunt er voor kiezen om genoegen te nemen met een hypotheek die lager uitvalt, maar je kunt er ook voor kiezen alles in te lossen en de gespreid betalen functie uit te zetten. Soms komt het voor, dat het niet mogelijk is de functie van gespreid betalen uit te zetten. Dan kun je er beter voor kiezen om de creditcard bij de creditcardmaatschappij op te zeggen, want hier pluk je nu eenmaal veel meer voordelen van. Weet jij al wat voor soort creditcard jij tot je beschikking hebt?

Wat kun je zelf doen als je een creditcard hebt? Dimension Plus in Groningen

Wat als je niet direct kunt inlossen?

Als je niet kunt aflossen dan betekent dit, dat je geen hogere hypotheek op zou kunnen nemen. Je kunt vooraf bespreken met Dimension Plus in Groningen wat voor jou de beste oplossing is, maar ook hoeveel minder je dan zou kunnen lenen voor de hypotheek. Misschien is het vooral handig om dit in te lossen, zodat jij je droomhuis wel kunt kopen met het bedrag dat jij nodig bent. Je zou dus wel kunnen zeggen dat het beter is je creditcard op te zeggen als jij beschikt over een termijnbetaling op je creditcard.

Gespreid betalen opgezegd, wat nu?

Als jij je creditcard hebt opgezegd kun je samen met Dimension Plus in Groningen opnieuw kijken naar de mogelijkheden. Samen kunnen jullie een nieuwe berekening maken op basis van de recente gegevens, maar let wel op dat er dan geen achterstallige betalingen zijn. Bij een achterstallige betaling zal het aangaan van een hypotheek wel een stuk ingewikkelder worden. Al deze informatie kun je verkrijgen bij Dimension Plus in Groningen, ook als jij helemaal geen openstaande kosten meer hebt. De hypotheekaanvraag krijgt zo veel meer mogelijkheden en banken zullen een stuk gemakkelijker accepteren.

Een nieuwe hypotheekaanvraag

Ga jij je eerste huis kopen of verkoop jij je oude huis en wil je een nieuwe woning terug kopen? Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende mogelijkheden op het gebied van een hypotheek, bespreek je wensen gerust met Dimension Plus in Groningen. Je zult zien dat er meer mogelijkheden zijn dan je in eerste instantie gedacht had. Op het moment dat jij je oude woning verkoopt en hier meer hypotheek voor nodig hebt kun je het bedrag van je oude woning natuurlijk bij de nieuwe woning leggen. Het kan soms voorkomen dat de hypotheek dan net iets meer zou moeten zijn, maar met Dimension Plus in Groningen is dit allemaal bespreekbaar.

Niets is te gek voor de hypotheekadviseurs

Je zou wel kunnen zeggen dat niet te gek is bij Dimension Plus in Groningen, want dagelijks hebben ze te maken met verschillende vraagstukken van klanten. Niet alleen starters op de woningmarkt, maar ook huizenbezitters die graag een groter huis willen kopen en zelfs mensen die een eigen pand zouden willen kopen. Iedereen heeft te maken met vragen en dat is ook niet zo gek. Men denkt veelal dat vragen gek zijn, maar je kunt alle onduidelijkheden op het gebied van een hypotheek beter zo duidelijk mogelijk hebben. Je gaat een hypotheek namelijk niet aan voor een maand, maar meestal voor jaren.

De juiste informatie is belangrijk

Informatie waar je niets aan hebt zul jij ook niet mee belast worden, maar wel de informatie die echt belangrijk is voor jou en jouw hypotheek. Hierbij kun je denken aan de looptijd en ook aan de hypotheekvorm. Weet jij al wat voor soort hypotheek jij wilt gaan afsluiten en voor hoelang jij de rente vast wilt gaan zetten? Dit zijn precies zaken, die voor jou van groot belang zijn. Dit heeft te maken met de hoogte van de maandlast en laten we eerlijk zijn jij wilt toch ook een eerlijk maandbedrag die je gemakkelijk iedere maand kunt betalen zonder zorgen?

Neem contact op met Dimension Plus via de telefoon op: 503129818. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Dimension Plus op: Steentilstraat 14 9711 GM in Groningen.

Meeks van Oijen Financieel Advies B.V. in Beuningen Previous post Kwintet Marketing B.V. in Doorn
Aow in Eindhoven Next post EU-Schuldhulp in Utrecht